Weer of geen weer, onrecht is geen optie !

ACCOUNTANTS & BELASTINGADVISEURS

 
Juridische bijstand aan (cliënten van) accountants en belastingadviseurs

In toenemende mate wordt geprocedeerd door de Belastingdienst. Niet altijd heeft u als accountant of belastingadviseur de tijd en/of kennis om een efficiënt een procedure te voeren voor uw cliënt.

Ook loopt u als accountant of belastingadviseur de nodige risico's. Immers als u de procedure verliest is de kans groot dat uw cliënt op termijn een ander zoekt.

Loenderveen Advocatuur kan aan u als accountant of belastingadviseur de helpende hand bieden. Bij Loenderveen Advocatuur is veel kennis aanwezig over de Belastingdienst, het Ministerie van Financiën en het Openbaar Ministerie. Loenderveen Advocatuur weet hoe de hazen lopen en spreekt hun taal. Maar Loenderveen Advocatuur is geen belastingadviseur. U hoeft dus niet huiverig te zijn om uw cliënt te verliezen.


Mogelijkheden

  • U voert zelf de fiscale procedure, maar Loenderveen Advocatuur leest mee en geeft u ondersteuning;
  • Loenderveen Advocatuur voert samen met u de procedure;
  • Loenderveen Advocatuur neemt de procedure van u over.

Loenderveen Advocatuur is uw partner in alle drie de varianten. 

Het grote voordeel van de tweede en derde variant is dat de procedure geheel valt onder het verschoningsrecht van de advocaat.


Beroepsaansprakelijkheid

Loenderveen Advocatuur voert in beginsel geen beroepsaansprakelijkheidsprocedures tegen belastingadviseurs, accountants of advocaten. Evenmin zal Loenderveen Advocatuur tuchtrechtelijke procedures starten. 


Meer informatie?

Neem gerust contact op om te bezien wat voor u de beste mogelijkheden zijn.